Digital yoga för RME:s medlemmar, våren 2023

Ellen Engvall, yoga_3

Vårens yogakurs

Tisdagen den 24/1 kl 14.00 drar vårens live-yogakurs igång tillsammans med fika efteråt för de som vill. Denna kurs är öppen för ALLA medlemmar. Då enkätsvaren visade att Ellens och Cecilias yoga uppskattades lika mycket har vi valt att erbjuda våra medlemmar 10 stycken pass med vardera lärare i vår, och Ellen blir först ut.

Mer info och länk till kursen finns på Medlemssidorna under Medlemsnytt och arkiv.
För att komma åt zoom-länken behöver du vara inloggad på medlemssidorna.
Länk till inlägget

Ingen anmälan krävs!!!

 

Om Ellens yoga

Medicinsk Yoga är en lugn yogaform där alla kan delta utifrån sin egna förmåga. Det går bra att sitta på golvet, på en stol eller göra yogan liggande.

Yogan är lugn och meditativ och utformad för att kunna utföras i terapeutiskt syfte. Träningen kan stilla sinnet, skapa återhämtning, förbättra kroppskännedom och balansera kroppens nerv- och hormonsystem. Den kan även bidra till förbättrat lymfflöde, ökad rörlighet och flexibilitet. Det är ett självläkningsverktyg för att skapa ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt.

Ellen Engvall är utbildad barnmorska och mediyogaterapeut. Hon har senaste 5 åren utbildat mer än 700 yogalärare inom Mediyoga, Hormonyoga och Gravidyoga. Idag driver hon sin egen skola och utbildar lärare inom Medicinsk Yoga.