Kontakt med RME

Bild-kontakta rme
Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer
om förbundet och sjukdomen ME/CFS.

RME – Riksförbundet för ME-patienter

Mellangatan 1
413 01 Göteborg

E-post: info@rme.nu

Telefon: 031-15 58 99
Tala om ditt namn och telefonnummer på vår telefonsvarare och berätta gärna något kort om ditt ärende. Om du har önskemål om när det fungerar bäst att vi ringer dig (t ex eftermiddag, inte måndagar o s v) får du gärna nämna det med.
Någon från RME ringer upp dig så snart vi har möjlighet.

Skicka tips till webbmaster.

Ja ibland kan det bli tokigt. 

Har du hitta ngt fel på webbplatsen? Saknas en meny – blir texten för liten eller för stor? Syns den inte bra i mobilen eller kan du inte hitta det du säker. Är en funktion för krånglig eller svår?

Vi jobbar hela tiden med att få till allt här på webbplatsen och du är en jätteviktig person i detta arbete – för även om vi kontrollerat varje sida både en och två gånger så har vi säkert missat en del och du kan hjälpa oss!

Har du hittat något – fyll i formuläret nedan och skicka in så får vi en fin lista med vad vi ska fixa.

Viktigast är att du anger VAD du hittat och var – du kan skriva sidans namn eller skicka med länken till sidan.

Stort tack för hjälpen!

 

Fel på denna webbplats?

Observera, detta formulär är endast till för att tipsa om teknik på webplatsen. Frågor om RMEs verksamhet hänvisas till den telefon och mail som finns ovan.
Fyll i det du kan nedan - det är bra för oss när vi felsöker .
n

Senast från Twitter

Senast från facebook

Viktig information om forskningen: Jonas Bergquist meddelar att studien ännu bara är på planeringsstadiet, men när den kommer igång så kommer i första hand svenska patienter att inkluderas. Jonas får väldigt många telefonsamtal och mail om den här studien, men behöver nu koncentrera sig på de patienter som blivit svårt sjuka av Covid-19 och kanske utvecklar ME.
#rmesverige #mecfs #openmedicinefoundation #forskningommecfs #maymomentum

Läs mer om forskningen här: https://bos.etapestry.com/prod/viewEmailAsPage.do/…
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

Dr Björn Bragée har blivit kontaktad av Uppdrag Granskning och dom undrar hur personer med ME/CFS upplever deras kontakt med Försäkringskassan inför en eventuell granskning av detta. Mer info i deras inlägg i hur du deltar i denna undersökning.Har du ME/CFS eller har den diagnosen varit aktuell vid sjukskrivning så kan du hjälpa till i en anonym enkät om sjukskrivning vid sådana symptom.
Jag har nämligen blivit kontaktad av SVT Uppdrag Granskning som undrar hur patienter med ME/CFS upplever kontakten med försäkringskassan inför en eventuell granskning av detta. Det är bra att detta belyses seriöst både av dem som har goda och andra erfarenheter av sjukskrivningar under tiden med denna diagnos. Enkäten består av 20 snabba frågor om din personliga upplevelse och du är helt anonym, utan möjlighet att identifieras vare sig av oss eller UG. Obs om du tidigare svarat på enkäten som patient på Bragée ME-center skall du inte svara igen.

Klicka på länken: https://sv.research.net/r/GFTLWPG

Dr Björn Bragée
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

Nätverk


RME är medlem i European ME Alliance
www.euro-me.org


RME ingår även i Nordic ME Network som omfattar sju nordiska ME/CFS-föreningar.

X