RME Stockholm

RME Stockholm

RME Stockholm är en regionalt förankrad, ideell patientförening, som är ansluten till RME – Riksförbundet för ME-patienter. Vi jobbar med att sprida information om ME/CFS till drabbade, anhöriga, vårdpersonal och beslutsfattare i Region Stockholm samt att bygga vidare på en bra vård  för ME/CFS-patienter.

Närståendeträffar i Stockholm under våren 2020

Närståendeträffarna är för närvarande inställda p.g.a. Corona-utbrottet. Vi återkommer med mer information om kommande träffar när vi har möjlighet att ordna dessa.

På närståendeträffarna är du välkommen att träffa andra i liknande situation och utbyta idéer/erfarenheter, lyssna och berätta. Eftersom RME bjuder på fika behöver du anmäla ditt deltagande senast en dag innan träff. 

Om du har förslag på tema eller önskemål om träffarnas utformning, mejla Helen Elm som är samordnare för träffarna: helelm@outlook.com

Medlemsfika med RME Stockholm under våren 2020

Medlemsfikat är för närvarande inställda p.g.a. Corona-utbrottet. Vi återkommer med mer information om kommande träffar när vi har möjlighet att ordna dessa.

Stödgrupper till RME Stockholm

Västmanland

RME Stockholm har en lokal stödgrupp i Västmanland som vänder sig till alla RME-medlemmar i Västmanland. Första onsdagen varje månad mellan kl. 13 och 14.30 har stödgruppen fikaträffar på Brynolf Bagares Café, Hälla, Västerås. Är du intresserad av att komma på en träff eller vill veta mer om verksamheten? Kontakta då Roland Ågerdal på telefon 070-1408381 eller via mail vasteras.sg@rme.nu

Kontakt

Kontakta oss i RME Stockholm:

Mejl: stockholm@rme.nu

Medlemstelefon: 073-405 18 84

Brev: RME Stockholm, c/o Göran Wirström, Aspvägen 29, 186 70 Brottby

Ordförande: Jenny Lundgren, jenny.lundgren.sto@rme.nu

 

Aktiviteter

December, 2020

Inga aktiviteter

Mer information

Text

Aktuellt

Länkar till mer information

Nätverk


RME är medlem i European ME Alliance
www.euro-me.org


RME ingår även i Nordic ME Network som omfattar sju nordiska ME/CFS-föreningar.

X