Search
Close this search box.

Digital yoga för RME:s medlemmar, hösten 2023

Höstens yogakurs med Ellen Engvall

Onsdagen den 18/10 kl 16:00 startar höstens yogakurs med mediyogaterapeuten Ellen Engvall. Det är samma upplägg som tidigare, en timmes yoga med efterföljande fika för de som vill och orkar stanna kvar på Zoom. Denna kurs är öppen för ALLA medlemmar.

Mer information och länk till kursen finns på Medlemssidorna under Medlemsnytt och arkiv.
För att komma åt zoom-länken behöver du vara inloggad på medlemssidorna.
Länk till inlägget

Ingen anmälan krävs – varmt välkommen!

 

Om Ellens yoga

Medicinsk Yoga är en lugn yogaform där alla kan delta utifrån sin egna förmåga. Det går bra att sitta på golvet, på en stol eller göra yogan liggande.

Yogan är lugn och meditativ och utformad för att kunna utföras i terapeutiskt syfte. Träningen kan stilla sinnet, skapa återhämtning, förbättra kroppskännedom och balansera kroppens nerv- och hormonsystem. Den kan även bidra till förbättrat lymfflöde, ökad rörlighet och flexibilitet. Det är ett självläkningsverktyg för att skapa ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt.

Ellen Engvall är utbildad barnmorska och mediyogaterapeut. Hon har senaste 5 åren utbildat mer än 700 yogalärare inom Mediyoga, Hormonyoga och Gravidyoga. Idag driver hon sin egen skola och utbildar lärare inom Medicinsk Yoga.