Fikaträff 2019-02-12 Mjölby

Den 12:e februari så är det åter dags för fikaträff. Den kommer att ta plats i Mjölby.

När: Tisdagen den 12:e februari kl 15.00-17.30 (Drop-in/Drop-out, kom och gå när det passar dig)
Var: Albackens Trädgårdskafferi Mjölby
Adress: Vetagatan 22
595 90 Mjölby

Albackens Trädgårdskafferi är ett Café med mysig och hemtrevlig miljö. Man har en annorlunda meny med närodlade produkter och utvalda interiörprodukter. I deras utbud finns våfflor och andra goda bakverk, hemlagad mat och fräscha smörgåsar.

Det finns glutenfria smörgåsar och en del annat glutenfritt i sortimentet men om du behöver annan specialkost eller liknande så ring gärna och förbeställ så snart som möjligt, på tel 0142 – 109 91, fråga efter Lotta.

Fikaträffsansvarig är Helena Vävinggren, mejladress: helena.vavinggren.og@rme.nu@rme.nu.

ALLT SOM ÄR PARFYMERAT BÖR LÄMNAS HEMMA, ANVÄND EJ NÅGRA PARFYMERADE PRODUKTER TILL TRÄFFEN TACK.

Vill du samåka med någon så kan du kontakta fikaträffsansvarig – även ni som kan ta fler i bilen – så fler får en chans att följa med! Den som skjutsar andra kan få bilersättning. Ni kan också skriva i eventets facebook-logg.

Fikaträffarna är en chans att träffa andra drabbade och utbyta erfarenheter, lära sig mer om ME/CFS och inte minst ha en trevlig stund tillsammans med andra som förstår symtomen som hör till vår sjukdom. Vi pratar om ME/CFS, ger varandra råd och stöd, diskuterar vård, vardagsproblem eller annat som de som kommer vill ta upp.

För dig som är nyinsjuknad är detta ett bra tillfälle att få ta del av de erfarenheter andra samlat på sig. Hur kan man bli bättre och hur klarar man bäst av att leva med denna sjukdom?
Medlemmar, anhöriga och även andra intresserade av sjukdomen är välkomna till träffen. På plats kommer det finnas möjlighet att köpa häften, infomaterial till läkare, böcker om ME m.m. Mindre foldrar med information om sjukdomen finns tillgängliga gratis.

Vi har fikaträff en gång per månad på olika orter i länet och fn växlar vi mellan Mjölby, Linköping och Norrköping. De är alltid på eftermiddagen och vi brukar räkna med att vi vill ha ca 2,5 timme till vårt förfogande – därför växlar starttiden lite efter de olika fikens öppettider.

Varmt välkomna önskar RME Östergötland!