Fikaträff 2018-05-30 Norrköping Villa Flora

Maj månads fikaträff kommer att ta plats på Villa Flora utanför Norrköping

När: Onsdagen den 30:e maj kl 13.30-16.00 (Drop-in/Drop-out, kom och gå när det passar dig)
Trädgårdsdelen stänger kl 18 ifall man vill köpa blommor.
Var: Villa Flora Trädgårdscafé och restaurang på Billbäcks plantskola
Adress: Billbäcks Plantskola, Bonäsvägen 16-18, Svärtinge

Fikaträffsansvarig är Christoffer Esping som har mejladress: christoffer.esping@rme.nu och telefonnummer 072-530 98 03. Anmäl dig på Facebook eller genom att maila mig. Meddela då även om ni vill ha gluten och/eller mjölkfria alternativ. Villa Flora vill gärna veta hur många vi blir och på ett ungefär hur många som vill ha specialkost. Deras telefonnummer är 011-36887.

VÄNLIGEN ANVÄND EJ PARFYMER FÖR ALLERGIKERNAS SKULL.

Vill du samåka med någon så kan du maila Christoffer – även ni som kan ta fler i bilen – så fler får en chans att följa med! Den som skjutsar andra kan få bilersättning. Ni kan också skriva i eventets facebook-logg.

Fikaträffarna är en chans att träffa andra drabbade och utbyta erfarenheter, lära sig mer om ME/CFS och inte minst ha en trevlig stund tillsammans med andra som förstår symtomen som hör till vår sjukdom. Vi pratar om ME/CFS, ger varandra råd och stöd, diskuterar vård, vardagsproblem eller annat som de som kommer vill ta upp.

För dig som är nyinsjuknad är detta ett bra tillfälle att få ta del av de erfarenheter andra samlat på sig. Hur kan man bli bättre och hur klarar man bäst av att leva med denna sjukdom? Både medlemmar, intresserade och anhöriga är välkomna.

Medlemmar, anhöriga och även andra intresserade av sjukdomen är välkomna till träffen. På plats kommer det finnas möjlighet att köpa häften, infomaterial till läkare, böcker om ME m.m. Mindre foldrar med information om sjukdomen finns tillgängliga gratis.

Vi har fikaträff en gång per månad på olika orter i länet och fn växlar vi mellan Mjölby, Linköping och Norrköping. De är alltid på eftermiddagen och vi brukar räkna med att vi vill ha ca 2,5 timme till vårt förfogande – därför växlar starttiden lite efter de olika fikens öppettider.

Varmt välkomna önskar RME Östergötland!