Föreläsning 2017-11-19 15:00 i Linköping

Linköping 2017

Vi får besök av Ewa Wadhagen-Wedlund som föreläser över ämnet:
”Aktivitet och delaktighet i vardagen. Hindrad förmåga i livet.”
Ewa är arbetsterapeut på Stora Sköndals ME-mottagning i Stockholm. Hon har föreläst över detta ämne på flera håll i landet.

Ewa har mött många ME-sjuka i sitt arbete och har skaffat sig en förståelse för hur det är att leva med denna sjukdom. Denna insikt gör att hon kommer med relevanta strategier och tips på hjälpmedel för att få orken att räcka längre. Anhöriga, vård- och omsorgspersonal och andra som har kontakter med ME-sjuka kan lära sig mer om hur situationen för alla inblandade kan underlättas. Vi ser fram mot en intressant föreläsning.

Föreläsningen hålls alltså den 19 november kl 15:00 i hörsalen Belladonna på Universitetssjukhuset i Linköping. Belladonna hittar du på samma plan som ingång 76 i backen längs Lasarettsgatan. På huset står Linköpings Universitet och ligger mitt emot ett brunt mindre äldre trähus (Linköpings Biodlareförening). Enklast parkerar du alldeles bredvid i parkeringshuset Norra Entrén.

Anmälan krävs inte men vi är tacksamma om du vill anmäla dig senast den 15 november så att vi på ett ungefär vet hur många som kommer. Anmälan kan göras på vår föreningsmejl ostergotland@rme.nu , per telefon till Ingela Larsson 0140-20027 eller via länk här.

Tänk gärna på att komma doftfria.

Varmt välkomna önskar styrelsen för RME Östergötland.