Fikaträff 2017-12-04 Norrköping Eugeniadotters Kafé

Istället för november månad så kommer sista fikaträffen innan juluppehållet att ta plats i december på Eugeniadotters Kafé i Norrköping.

Vi har fått förmånen att ha träffen hos Frida, på hennes fantastiska "glokala hak" när det är stängt. Det ligger centralt och passar vårt behov ypperligt.

När: Måndagen den 4:e december kl 16.00-19:00.
Var: Eugeniadotters Kafé i Norrköping
Adress: Kungsgatan 76, 60233 Norrköping

Fikaträffsansvarig är Tina Andersson som har mobilnummer: 070-8308666 samt mejladress: tina.andersson.og@rme.nu.

Det går att nå Eugenias via telefon på mobilnummer: 070-914 13 73 för speciella önskemål såsom viss kost m.m. Hon önskar veta i förväg då hon kan behöva planera och förbereda för mer bakverk.

ALLT SOM ÄR PARFYMERAT BÖR LÄMNAS HEMMA, ANVÄND EJ NÅGRA PARFYMERADE PRODUKTER TILL TRÄFFEN TACK.

Vill du samåka med någon så kan du ringa eller maila Tina – även ni som kan ta fler i bilen – så fler får en chans att följa med!
Ni kan också skriva i eventets facebook-logg.

Spårvagn och buss går förbi precis utanför. Länk till kollektivtrafik nedan.
https://www.ostgotatrafiken.se/
Nedan följer några länkar med mer information om Kaféet:
https://www.facebook.com/detglokalahaket/
https://www.instagram.com/detglokalahaket/
http://mobil.nt.se/nyheter/norrkoping/nytt-kaf-ska-ga-mot-strommen-om401...
http://www.finerestaurantfinder.com/restaurant/669486716487994/Eugeniado...

Fikaträffarna är en chans att träffa andra drabbade och utbyta erfarenheter, lära sig mer om ME/CFS och inte minst ha en trevlig stund tillsammans med andra som förstår symtomen som hör till vår sjukdom. Vi pratar om ME/CFS, ger varandra råd och stöd, diskuterar vård, vardagsproblem eller annat som de som kommer vill ta upp. För dig som är nyinsjuknad är detta ett bra tillfälle att få ta del av de erfarenheter andra samlat på sig. Hur kan man bli bättre och hur klarar man bäst av att leva med denna sjukdom? Både medlemmar, intresserade och anhöriga är välkomna.

Vi har fikaträff en gång per månad på olika orter i länet och fn växlar vi mellan Mjölby, Linköping och Norrköping. De är alltid på eftermiddagen och vi brukar räkna med att vi vill ha ca 2,5 timme till vårt förfogande – därför växlar starttiden lite efter de olika fikens öppettider.

Varmt välkomna önskar RME Östergötland!