Fikaträff 2017-09-27 Linköping Martas Café

I september så kommer fikaträffen att ta plats i Linköping.

När: Onsdagen den 27:e september kl 15.00-18.00
Var: Martas Café Linköping
Adress: MARTAS CAFÈ, Missionskyrkan.
Drottninggatan 22
58225 Linköping

Martas är ett handikappvänligt och hemtrevligt Café med varm personlighet och modern känsla. Vi har även fått ett eget rum att tillgå för ca 15 personer.
I deras utbud finns både det söta och det matiga. Ring gärna och förbeställ glutenfritt, mjölkfritt eller vad du önskar för specialkost senast MÅNDAG, på tel 013-24 98 03 eller 013-24 98 21

Fikaträffsansvarig är Christoffer Esping, mejladress: christoffer.esping@rme.nu.

ALLT SOM ÄR PARFYMERAT BÖR LÄMNAS HEMMA, ANVÄND EJ NÅGRA PARFYMERADE PRODUKTER TILL TRÄFFEN TACK.

Vill du samåka med någon så kan du kontakta fikaträffsansvarig – även ni som kan ta fler i bilen – så fler får en chans att följa med! Den som skjutsar andra kan få bilersättning. Ni kan också skriva i eventets facebook-logg.

Fikaträffarna är en chans att träffa andra drabbade och utbyta erfarenheter, lära sig mer om ME/CFS och inte minst ha en trevlig stund tillsammans med andra som förstår symtomen som hör till vår sjukdom. Vi pratar om ME/CFS, ger varandra råd och stöd, diskuterar vård, vardagsproblem eller annat som de som kommer vill ta upp. För dig som är nyinsjuknad är detta ett bra tillfälle att få ta del av de erfarenheter andra samlat på sig. Hur kan man bli bättre och hur klarar man bäst av att leva med denna sjukdom? Både medlemmar, intresserade och anhöriga är välkomna.

Vi har fikaträff en gång per månad på olika orter i länet och fn växlar vi mellan Mjölby, Linköping och Norrköping. De är alltid på eftermiddagen och vi brukar räkna med att vi vill ha ca 2,5 timme till vårt förfogande – därför växlar starttiden lite efter de olika fikens öppettider.

Varmt välkomna önskar RME Östergötland!