Fikaträff 2017-05-17 Linköping Lanemos

I maj så kommer fikaträffen att ta plats på Lanemos Konditori & Bageri i Linköping.

När: Onsdagen den 17:e maj.
Var: Lanemos Konditori & Bageri
Adress: Västra vägen 6, 582 34 Linköping

Fikaträffsansvarig är Helena Vävinggren som har mobilnummer: 0723-03 20 22 samt mejladress: helena.vavinggren.og@rme.nu.

VÄNLIGEN ANVÄND EJ PARFYMER FÖR ALLERGIKERNAS SKULL.

Vill du samåka med någon så kan du ringa eller maila Helena – även ni som kan ta fler i bilen – så fler får en chans att följa med! Den som skjutsar andra kan få bilersättning. Ni kan också skriva i eventets facebook-logg.

Fikaträffarna är en chans att träffa andra drabbade och utbyta erfarenheter, lära sig mer om ME/CFS och inte minst ha en trevlig stund tillsammans med andra som förstår symtomen som hör till vår sjukdom. Vi pratar om ME/CFS, ger varandra råd och stöd, diskuterar vård, vardagsproblem eller annat som de som kommer vill ta upp. För dig som är nyinsjuknad är detta ett bra tillfälle att få ta del av de erfarenheter andra samlat på sig. Hur kan man bli bättre och hur klarar man bäst av att leva med denna sjukdom? Både medlemmar, intresserade och anhöriga är välkomna.

Vi har fikaträff en gång per månad på olika orter i länet och fn växlar vi mellan Mjölby, Linköping och Norrköping. De är alltid på eftermiddagen och vi brukar räkna med att vi vill ha ca 2,5 timme till vårt förfogande – därför växlar starttiden lite efter de olika fikens öppettider.

Varmt välkomna önskar RME Östergötland!