Fikaträff 2016-08-29 Norrköping Villa Flora

Hej alla! :)

Nu sätter vi igång med fikaträffarna igen och det blir återigen på det omåttligt populära Villa Flora Trädgårdscafé och restaurang på Billbäcks plantskola i Svärtinge. Där har man chansen att botanisera innan och efter träffen.

När: Måndagen den 29:e augusti kl 14:00–16:00

Var: Billbäcks Plantskola, Bonäsvägen 16-18, Svärtinge.

För specialbeställningar och frågor ring Villa Flora på 011-368877.
Mejl: villaflora@billbacks.se

Träffansvarig: Helena Vävinggren - hör gärna av er för frågor eller intresseanmälan på mobnr: 072-3032022, hemnr: 0142-362022 eller mejl helena.vavinggren.og@rme.nu

Vill du samåka med någon eller om ni kan ta med fler i bilen, ring/mejla Helena eller skriv här nedan i loggen.

Buss från Norrköpings central: buss 411 eller buss 410.
OBS! 5 minuters promenad till Billbäcks från hållplatsen.

Varmt välkomna önskar RME Östergötland!

-Fikaträffarna är en chans att träffa andra drabbade under enkla former. Vi pratar om ME/CFS, ger varandra råd och stöd, diskuterar vård och vardagsproblem, eller pratar om annat som de som kommer vill ta upp. För dig som är nyinsjuknad är detta ett bra tillfälle att få ta del av de erfarenheter andra samlat på sig. Hur kan man bli bättre och hur klarar man bäst av att leva med denna sjukdom? Både medlemmar, intresserade och anhöriga är välkomna!
Vi har fikaträff en gång per månad på olika orter i länet för närvarande växlar vi mellan Mjölby, Linköping och Norrköping. De är alltid på eftermiddagen och vi brukar räkna med att vi vill ha ca 2,5 timme till vårt förfogande – därför växlar starttiden lite efter de olika fikens öppettider.