Fikaträff 2016-05-18 Linköping Martas Café

Hej alla!

Då var det dags för fikaträff igen. :)

Kom till Martas som är ett handikappvänligt och hemtrevligt Café med varm personlighet och modern känsla.
I deras utbud finns både det söta och det matiga. Ring gärna och förbeställ glutenfritt, mjölkfritt eller vad du önskar för specialkost på tel 013-24 98 03 eller 013-24 98 21

NÄR? - Onsdag 18 maj kl 14.30 - 18.00

Tips: På övervåningen finns Galleri Magnifik i vackra lokaler.
Pågående utställning finns med Susanne Nyholm- måleri samt Madeleine Van Nigtevecht- skulptur. Passa på att titta på denna fina utställning.

VÄNLIGEN ANVÄND EJ PARFYMER FÖR ALLERGIKERNAS SKULL.

Fikaträffansvarig är: Helena Vävinggren Tel: 072 3032022 Mejl: helena.vavinggren.og@rme.nu
Hör av er till Helena om ni behöver skjuts så att vi kan samordna resan eller skriv i evenemangsloggen.

MARTAS CAFÈ, Missionskyrkan.
Drottninggatan 22
58225 Linköping

http://www.linkoping.missionskyrkan.se/forsamlingen/ovrig-verksamhet/mar...

Fikaträffarna är en chans att träffa andra drabbade och utbyta erfarenheter, lära sig mer om ME/CFS och inte minst ha en trevlig stund tillsammans med andra som förstår symtomen som hör till vår sjukdom. Vi pratar om ME/CFS; ger varandra råd och stöd, diskuterar vård, vardagsproblem eller annat som de som kommer vill ta upp. För dig som är nyinsjuknad är detta ett bra tillfälle att få ta del av de erfarenheter andra samlat på sig. Hur kan man bli bättre och hur klarar man bäst av att leva med denna sjukdom?
Både medlemmar, intresserade och anhöriga är välkomna! Vi har fikaträff en gång per månad på olika orter i länet fn växlar vi mellan Mjölby, Linköping och Norrköping. De är alltid på eftermiddagen och vi brukar räkna med att vi vill ha ca 2,5 timme till vårt förfogande – därför växlar starttiden lite efter de olika fikens öppningstider.

Varmt välkomna alla önskar RME Östergötland! :)