Bli medlem

Fyll i formuläret nedan för att bli medlem i RME. Utöver medlemskapet i vår riksorganisation måste du välja en lokalförening, som du blir medlem i utan extra kostnad.
Våra lokalföreningar är:

 • Norr
 • Skåne
 • Småland (under bildande)
 • Stockholm
 • Uppsala
 • Väst
 • Östergötland

Vi har två typer av medlemskap som båda är öppna för alla, oavsett om du är ME/CFS-patient, anhörig eller bara intresserad av de frågor vi driver.


Medlemskap


Huvudmedlem. Om du väljer att bli huvudmedlem får du löpande medlemsinformation via epost, har rösträtt vid årsmöten och kan delta i styrelsearbetet. (De som saknar e-postadress får RME-bladet och kallelse till årsmöten med vanlig post men däremot inte annan löpande medlemsinformation i samma utsträckning som de med e-post.) Att bli huvudmedlem kostar 250 kr per år.

Stödmedlem. Som stödmedlem får du kallelse till årsmöten men ingen övrig medlemsinformation och inte heller RME-bladet. Som stödmedlem har man inte rösträtt vid årsmöten och kan inte delta i styrelsearbetet. Att bli stödmedlem kostar 150 kr per år.


Medlemsregistreringen sker i följande steg:

 1. Skapa ett konto genom att följa länken nedan.
 2. Ange betalningsalternativ i webbshopen, fn kan man betala via Paypal, Payson och faktura. (De förstnämnda tillåter betalning via kreditkort och underlättar vår administration. Du blir dessutom medlem omedelbart. Väljer du faktura kommer ditt medlemskap att aktiveras efter att din betalning kommit in på vårt bankgiro och vår medlemsadministration fått information om detta.)
 3. Ett epostmeddelande skickas till dig med dina kontouppgifter.
 4. När vi fått din betalning aktiveras ditt medlemskap, du får ett välkomstmejl och du får tillträde till material på webbplatsen som bara är tillgängligt för medlemmar (våra slutna sidor). När ditt medlemskap är aktivt har du rätt att delta i vårt medlemsforum, i de Facebookgrupper som är öppna för dig och i övrigt delta i föreningens aktiviteter. Du kan också bli medlem i lokala stödgrupper.


OBS: För att få tillgång till forumet måste du skapa ett separat konto på http://me.forum24.se där du använder samma e-postadress som när du blev medlem i RME. Det tar några dagar innan detta görs, då aktiveringen av konton i forumet och Facebook görs separat i efterhand. För mer information om RME Forum, klicka här.


Registrera dig som medlem här.